Vegonytt

Rökiga nyheter från Oumph!

Nu lanserar Oumph! två efterlängtade produkter i vegofrysen. Oumph! Smoky Bits och The Oumph! Banger – produkterna har båda en härlig rökighet och bjuder in till nya rätter och tillfällen.

-Med våra nya lanseringar vill vi höja kvalitetsribban för hela kategorin. The Oumph! Banger är nästa generations växtbaserade korv, den kombinerar food tech och traditionellt korvhantverk vilket gör den unik, säger Victoria Norviit, Brand and Category Manager.

The Oumph! Banger är en saftig korv baserad på soja med ett korvskinn gjort av alger som ger det välbekanta ”korvknacket”.

Oumph! Smoky Bits är en vetebaserad produkt med sjyst sälta och rökig Hickory-arom i lagom stora bitar och passar lika bra att knaperstekta till en Carbonara som att enkelt tillaga till en paj eller omelett.

-Oumph! Smoky Bits är en riktigt mångsidig produkt för den som vill uppleva ett riktigt bra växtbaserat bacon eller en skinka. Det går enkelt att få till klassiska rätter i en ny smarrig, växtbaserad tappning, vare sig det handlar om frukost, lunch, middag eller fest säger Hans Mathiason, Head of Taste and Texture.

Vecka 12 kommer båda produkterna lanseras initialt på ICA och City Gross. Rek. pris för Oumph! Smoky Bits kommer vara ca 34,90 kr för 280 g medan rek. pris för The Oumph! Banger kommer att vara ca. 49,90 kr för 300 g (6 korvar).

Previous Post Next Post

You Might Also Like