Semper lanserar nya veganska glutenfria mellanmål

Semper har länge stått i framkanten när det gäller glutenfria produkter, och nu finns deras nya produktserie GOOD’N’GO i butikerna.

Produktserien, som består av två bars och fyra sorters fruit pouches (tänk smoothie men utan en massa mjölkprodukter), är utvecklade särskilt för vuxna och är dessutom glutenfria, fria från tillsatt socker och helt veganska.

Då de inte behöver förvaras kylda och förpackningarna kan återslutas så att man kan ha dem med sig passar de perfekt som mellanmål att ta med sig till jobbet, skolan eller utflykten.

Produkterna hittar ni i snackshyllan ”Torkad frukt och bars/mellanmål” på Coop, Axfood och Bergendahl. På ICA finns de än så länge i den glutenfria hyllan.

Glada nyheter till alla som prenumererar på Vegobox är att ni får smaka på deras nyaste nyhet ”Apple cinnamon” pouch, som ger riktigt härliga höstvibbar.

En tanke om “Semper lanserar nya veganska glutenfria mellanmål

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn