Semper lanserar veganska mellanmål för vuxna

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Semper har utökat sitt sortiment och lanserar nu även en serie med hälsosamma veganvänliga snacks och mellanmål för vuxna.

Produkterna är veganska, fria från gluten, laktos, färgämnen och tillsatt socker, men fulla av naturens egna smaker och i smarta förpackningar. Dessutom innehåller de inga konserveringsmedel, artificiella smaker eller färgämnen.

I serien ingår två olika havrebars, två frukt & nötbars samt tre frukt & havresmoothies. Tack vare den fiffiga pouch-förpackningen som är lätt att ta med och återförslutas, är det enkelt att få i sig ett bra mellanmål on-the-go och njuta av på t.ex. stranden i sommar då de även går att förvara i rumstemperatur.

Startpage headerVi tycker att initiativet är underbart, och alla som prenumererar på Veganboxen kommer få testa dessa nya mumsiga snacks i juliboxen!

Produkterna finns att hitta i dagligvarubutiker vid den glutenfria avdelningen, alltså inte bland de vanliga barerna.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn