Vegonytt

SIA Glass lanserar vegansk glassdröm – säg hej till Ice Dream!

– För alla som väljer veganskt har vi en underbar nyhet. Ice Dream är 100% vegansk glass med 200% smakupplevelse, säger Stefan Carlsson som är VD på SIA Glass.

Kvalitet smakar alltid gott 
Rätt råvaror är alltid grunden för SIA Glass och det gäller också Ice Dream som är helt mjölk-, soja- och laktosfri.

– Vi lanserar ett helt nytt varumärke med vegansk glass som smakar lika gott som vår gräddglass. Vi vill ladda varumärket med kvalitet. Tre av fyra smaker är baserade på en mycket fin, mjuk och fyllig kokosgrädde från Sri Lanka. Sedan har vi smaksatt med fler råvaror av hög kvalitet. Chokladen är exempelvis Cocoa Horizons-certifierad, vilket innebär att det är hållbart producerad kakao från plantage till färdig produkt, säger Stefan Carlsson.

I butik från och med nu
Ice Dream får en färgstark förpackningsdesign som särskiljer sig från SIA Glass. De fyra smakerna kommer i halvlitersförpackningar som finns i butikerna från och med nu. Två av smakerna finns även som kulglass i glassbarerna.

SaltKaramell med mandel
Glass av kokosgrädde med smak av karamell, salt karamellsås och kripsig mandel för extra gott tuggmotstånd. Nyheten har även lanserats som kulglass i glassbarerna.


KokosPassion
Glassen är gjord av kokosgrädde med smak av rostad kokos och en exotisk syrlig sylt av passionsfrukt, toppat med härliga kokosflingor.

Saltlakrits
Läcker, unik och svart som natten. Glassen är gjord på kokosgrädde med en pepprig smak av saltlakrits och saltlakritssås. Smaken finns även som kulglass i glassbarerna.

Choklad
Smakupplevelse! Glassen är gjord på äkta choklad och hållbart producerad kakao från Ghana som ger en intensiv och fyllig smak.

Previous Post Next Post

You Might Also Like