Holly & Dan’s lanserar veganska glassar! Här är smakerna…

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

För bara någon vecka sedan berättade vi om Ben & Jerry’s som lanserade sina veganska glassar i USA, och förhoppningarna om att de skulle komma till Sverige inför sommaren var höga, trots att de inte vågade lova något själva.

Nu visar det sig att vi kanske inte behöver gå och vänta lika otåligt på att deras glassar ska komma till Sverige, itället har den  småländska glassfabrikören Holly & Dan’s tagit saken i egna händer och lanserar om bara tre veckor en helt ny produktlinje med veganska glassar!

Glassarna har kokosmjölk som bas och kommer i fyra spännande smaker:

  • Vaniljglass med läckra virvlar av jordgubbskräm
  • Blåbärsglass med saltlakrits
  • Mörk chokladglass blandad med jordnöttssmör
  • Mango-och passionfruktsglass med ett sting av chili

Glassarna kommer ut i butik v. 12 och priser ligger på ca 40 kr för 600 ml. Välsorterade Coop-butiker, Ica-butiker och Hemköp kommer att ha dem, men bäst chans har du på Willys då de ska finnas på samtliga Willy’s-affärer!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn