UPPTÄCK VEGANSKA SNACKS.

Från chips och choklad till godis och bars, varje månad får du en box fullpackad med nya exklusiva mumsiga veganska snacks (mycket som är helt nytt på marknaden) skickad raka vägen till din dörr.

Nya kund?  Kong released a brand-new page builder to help building website faster.

Steg 1 - Spara tid & välj din box nedan

Välj det alternativ som passar bäst för dig. Varje månad får du en box fullpackad med nya spännande mumsiga veganska snacks (mycket som är helt nytt på marknaden) att upptäcka.

Steg 2 - Vi skickar en mumsig box till dig

Vi letar fram och väljer noga ut spännande veganska snacks från hela världen så att du sparar tid och energi, och gör det enkelt för dig att hitta och prova på nya spännande veganska godsaker. Din box skickas mellan den 7:e och 10:e varje månad och landar några dagar senare i din brevlåda, frakten är inkluderad inom Sverige (40kr till utlandet).

Steg 3 - Njut av godsaker och nya favoriter

Överraskas av nya spännande mumsiga godsaker - som julafton varje månad! Få hem en box fylld till bredden med exklusiva veganska snacks varje månad, och njut av dina nyfunna favoriter!

MÅNATLIG

189 kr
 • 8+ veganska snacks
 •  Hitta nya favoriter
 • Exklusiva snacks från utlandet
 •  Mycket eko och naturligt
 • inkluderar frakt

3 MÅNADERS

179 kr
 • 8+ veganska snacks
 •  Hitta nya favoriter
 • Exklusiva snacks från utlandet
 •  Mycket eko och naturligt
 • inkluderar frakt
 • spara 5%

Vad exakt innehåller boxarna?

Eftersom boxarna innehåller olika produkter varje månad skiljer sig innehållet varje gång, men exempel på vad du kan förvänta dig är 7+ nya spännande produkter som t.ex. chips, bars, choklad, godis, popcorn, kakor osv med stort fokus på produkter som är nya på marknaden, för att ge dig en unik upplevelse. Boxarna brukar i regel väga ca 500g. Priset inkluderar frakt (29kr) inom Sverige (40kr till utlandet).

Dagar tills nästa (juli) box skickas (99 kvar)

19 Days
08 Hours
54 Mins
08 Secs

F.A.Q

När skickas min box?
Din box skickas mellan den 7:e och 10:e i månaden raka vägen till din brevlåda eller närmaste ombud.

Om vi har boxar kvar efter den 10:e uppdaterar vi nedräkningen på hemsidan för att visa hur många dagar det fortfarande går att beställa den aktuella boxen, detta datum överskrider dock aldrig den 17:e. Boxar som beställs mellan den 10:e och 17:e skickas då på en gång, och förnyelsen sker 10 dagar senare så att du inte går miste om nästa månads box.

Om månadens boxar är slutsålda får du din första box nästkommande månad, detta kan du se på nedräkningen på säljsidan.
Kan jag beställa boxen som en gåva?
Ja absolut! Ange mottagarens namn, adress och telefonnummer samt din egen e-postadress.
Vad har ni för uppsägnings-policy?
Du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen. Ingen avgift tillkommer. Prenumerationerna förnyas den 15:e i månaden, så det är bara att pausa eller avsluta den senast den 14:e för att inte få nästkommande Vegobox.
Om Oss
Vegobox är en månatlig prenumerationsbox som gör det enkelt för vem som helst i Europa att upptäcka och njuta av veganska produkter. Om utbudet av veganska produkter är begränsat där du bor, eller du helt enkelt bara är nyfiken på att testa nya spännande godsaker, är Vegobox den perfekta boxen för dig.

Vad andra säger om Vegobox

TIDIGARE BOXAR
TIDIGARE BOXAR