City Gross först med vegofärs i lösvikt

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

City Gross tar vegokött till nästa nivå och säljer nu färsk vegetarisk färs i lösvikt i ett samarbete med Vegme!

Beslutet att ta steget in i vegovärlden betyder att det nu blir ännu enklare för fler att med gott samvete njuta av klimatsmart vegomat i delikatess- och charkdisken. Färsen baseras på sojaprotein och funkar att både steka och grilla i form av t ex hamburgare.

13512168_1873560239551483_2004286673611687090_n

– Vi märker av ett ökande intresse från konsumenter av att handla alternativ till kött och är glada över att vara först med att kunna erbjuda färsk veganmat i lösvikt, säger Madde Rispe, ansvarig för City Gross samarbete med Vegme.

Vegme kan liknas vid kyckling- och fläskfilé i sin konsistens och är smaksatt med bl a kallrökt vatten och kallrökt rapsolja vilket ger den en unik konsistens och mustig smak.

Vegme säljs fr o m nu i lösvikt som färs med olika kryddningar, grytbitar och pulled Vegme i City Gross-butikernas manuella delikatessdiskar, samt förpackad i charkdisken bland övrig färdigförpackad mat. Totalt finns den i ett tjugotal varianter!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Send this to a friend
Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn