Vegonytt

Starbucks Pumpkin Spice Latte – nu som vegansk!

Med en kombination av Starbucks Espresso Roast, sirap med smak av Pumpkin Spice är nu den populära höstdrycken Pumpkin Spice Latte tillbaka på Starbucks caféer.

Nu även för veganer

Nytt för i år är att Starbucks erbjuder ett veganskt alternativ. Sirapen i Pumpkin Spice är mjölkfri så att alla kan njuta av den klassiska höstdrycken med sitt val av mandel-, soja, eller havremjölk. För den som föredrar kalla drycker finns nu också även en PSL Frappuccino samt en Iced Cold Foam Macchiato.

Mocha Praline Macchiato och Mocha Praline Iced Macchiato är två ytterligare nyheter i höst. Espresso, choklad och nötter gör den till eftermiddagens favoritdryck när man längtar efter något lite sötare en ruggig höstkväll.

“Pumpkin Spice Latte är definitionen av höst för många och vi får dagligen frågor om när den kommer tillbaka, redan så tidigt som på våren. Vi älskar att se våra gästers engagemang varje höst och är extra glada att i år kunna erbjuda en vegansk variant av klassikern” säger Sophie Linnusaar, Brand Manager Sverige & Norge.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like