Starbucks Pumpkin Spice Latte – nu som vegansk!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Med en kombination av Starbucks Espresso Roast, sirap med smak av Pumpkin Spice är nu den populära höstdrycken Pumpkin Spice Latte tillbaka på Starbucks caféer.

Nu även för veganer

Nytt för i år är att Starbucks erbjuder ett veganskt alternativ. Sirapen i Pumpkin Spice är mjölkfri så att alla kan njuta av den klassiska höstdrycken med sitt val av mandel-, soja, eller havremjölk. För den som föredrar kalla drycker finns nu också även en PSL Frappuccino samt en Iced Cold Foam Macchiato.

Mocha Praline Macchiato och Mocha Praline Iced Macchiato är två ytterligare nyheter i höst. Espresso, choklad och nötter gör den till eftermiddagens favoritdryck när man längtar efter något lite sötare en ruggig höstkväll.

“Pumpkin Spice Latte är definitionen av höst för många och vi får dagligen frågor om när den kommer tillbaka, redan så tidigt som på våren. Vi älskar att se våra gästers engagemang varje höst och är extra glada att i år kunna erbjuda en vegansk variant av klassikern” säger Sophie Linnusaar, Brand Manager Sverige & Norge.

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn