Stjärnkock öppnar vegorestaurang i Stockholm

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Stjärnkocken Mathias Dahlgren har stängt sin tvåstjärniga lyxkrog och öppnar den 13 februari en vegetarisk à la carte-restaurang i samma lokal.

Restaurangen ska heta Rutabaga och ersätter finkrogen Matsalen i Grand Hôtel. ”Rutabaga är ett slags restaurang som jag längtar efter själv och som känns rätt i tiden”, säger Mathias som siktar på att leverera vegetarisk mat i världsklass.

Menyn kommer främst att vara lakto-ovo-vegetarisk, men det kommer gå att få veganska alternativ också. Vi väntar med iver på att få se menyn, och hoppas verkligen att de håller vad de lovar med de veganska alternativen!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn