Vegonytt

Subway lanserar Spicy Vegan

Idag lanserar Subway en ny vegansk sub på samtliga restauranger runt om i Sverige: Spicy Vegan.

Sedan tidigare finns två grönare subs: Veggiebiff som är lakto-ovo vegetarisk och Veggie Delite som är ett veganskt alternativ. Spicy Vegan kommer ersätta den redan existerande Veggiebiff för att erbjuda helt veganska alternativ.

Spicy Vegan är en helt växtbaserad sub där pattyn/biffen är gjord på 45 % grönsaker som röd paprika, morot, spenat, majs, vitkål, ärtor, grön chilipeppar och vitlök. Spicy Vegan serveras tillsammans med valfria färska grönsaker, bröd och dressing för att passa just dina smaker och behov.

– Vi är glada över att presentera ytterligare en vegansk sub på menyn. Spicy Vegan är lite matigare än den redan existerande Veggie Delite, just för att alla ska kunna njuta av en god sub i olika utföranden, säger Rodger Schoester, marknadsföringschef i Norden för Subway.

Spicy Vegan tillkommer på menyn för att tillfredsställa den ökande efterfrågan av lakto-ovo vegetariska och veganska alternativ. Den passar alla som vill besöka Subways restauranger och välja ett växtbaserat alternativ till övriga subs.

Alla ingredienser är såklart veganska i den nya Spicy Vegan. Kunderna har också valet att skapa egna skräddarsydda subs med de veganvänliga brödalternativen, vegetabilisk dressing och de tillbehören som önskas.

Subway arbetar också med att ta fram fler lakto-ovo vegetariska och veganprodukter i sortimentet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like