Therese Lindgren lanserar vegansk skönhetsserie

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Sveriges största Youtuber Therése Lindgren har tillsammans med CCS utvecklat sju vårdande och mjukgörande skönhetsprodukter som alla är 100% veganska och tillverkade i Sverige.

I Oktober 2016 lanserade kosmetikföretaget CCS tillsammans med Therése Lindgren handkrämer och lipshines i en limiterad upplaga, och nu ingår de ett samarbete ihop igen med en ny produktserie.

Skönhetsserien består av tre mjukgörande lip shines, två handkrämer samt två kroppsprodukter som gör huden sammetslen. De mjukgörande, vårdande och återfuktande egenskaperna bygger på enbart vegetabiliska ingredienser från bland annat kokosnöt, sheanöt och aprikos.

”För mig är det så roligt, viktigt och givande att få utveckla mina egna drömprodukter – som självklart är veganska”, säger Therese.

Produkterna finns att köpa på de flesta apotek redan idag. Som ni kanske redan vet har vi nyligen lanserat en vegansk webbutik här: https://vegobox.com/butik/

Tycker ni att vi ska ta in dessa produkter i vårt sortiment?

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn