april - 2021

Cloetta Kexchoklad Vegan

Den är här! Våra (och många andras) drömmar har förverkligats, Cloetta har lanserat en vegansk kexchoklad! Resultatet är precis så gott som vi önskat.

LOVERAW – Chocolate Butter Cup – Cookie Dough

Chocolate butter cups fyllda med cookie dough smet. Behöver vi säga mer?

Oho – Linsbågar Cheddarsmak

Say Cheeze! Dessa linsbågar är bland de ostigaste vi smakat, men är ändå helt veganska. Dessutom är de proteinrika!

Ysub – Zen drink

Det finns mängder av energidrycker av alla slag på marknaden, men för den som vill ha en dryck som hjälper en att slappna av då? Finska märket YSUB (opposite of Busy) har lanserat Zen Drink, en ny riktigt god kolsyrad dryck med lugnande kamomill, b-komplex, magnesium, hampafröextrakt och vitaminer som är perfekt att smutta på när man vill varva ner och hitta lugnet.

Vantastic Foods – Vegan Hero Choklad

Ljus len vegansk choklad med hasselnötsbitar. En av våra absoluta favoritchokladbars som vi är glada över att äntligen ha med i boxen.

Lühders – Smoothie godis vegan 80g

SMOOTHIE godis! Dessa godisbitar (i form av små smoothieflaskor) har en fruktig naturlig smak av äpple, banan, sura körsbär, mango och passionsfrukt! Perfekt seg konsistens, och givetvis fria från gelatin.

Swizzels Banana Split

Det sega nostalgigodiset från barndomen har blivit veganskt! Swizzels gör om flera av sina favoritgodisar och skippar gelatinet, något vi är så glada över då man äntligen kan njuta av dem igen med gott samvete.