Tre filmer alla djurvänner måste se (och som du kan streama just nu…)

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Just nu är det många hemmadagar runt om i landet, och många som väljer att spendera större delen av dagarna inomhus. Här har vi några tips på tre dokumentärer som du kan streama just nu och som borde stå på din att-se-lista…

Arlagården

Uppdrag granskning Arlagården. I Arlas reklam vandrar välmående kor på ständigt gröna ängar. Men nytagna bilder från en mjölkgård i Sverige vittnar om en verklighet som är långt ifrån den svenska ”Bregottfabriken”.

Se filmen här.

Gamechangers

En UFC-stjärna träffar framsynta forskare och elitidrottare när han ger sig ut på jakt efter den perfekta kosten för att främja mänsklig prestationsförmåga och hälsa.

Se filmen här.

Grisarnas hemliga liv

Grisarnas hemliga liv. Norsk dokumentär från 2019 på SVT Play. Hur ser grisarnas liv ut innan de blir vår mat? Under fem års tid har djurrättsaktivisten Norun Haugen dokumenterat norsk grisuppfödning med dold kamera. Det här är hennes chockerande vittnesmål.

Se filmen här.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn