Vegonytt

Urban Deli lanserar Världens bästa mellanmål

Urban Deli har gjort ett unikt mellanmålsfynd från Lund som lanseras exklusivt hos Urban Deli idag den 1 juni. Den patenterade innovationen från Lund, mellanmålet My Foodie från Veg of Lund, prisades nyligen som “världens bästa mellanmål” på World Food Innovation Awards i London. 

My Foodie är ett växtbaserat och drickbart mellanmål som finns i smakerna hallon, blåbär och havtorn. Det är gjort på en patenterad bas av potatis och rapsolja som ger hälften av dagliga behovet av Omega 3, och är fritt från alla livsmedelsverkets 14 allergener. My Foodie innehåller varken konserveringsmedel eller tillsatt socker och är gjort av svenska eller ekologiska närodlade råvaror.

– Urban Deli vill gärna vara en språngbräda för nya matentreprenörer och är därför glada för att vara först med att erbjuda My Foodie från Veg of Lund som är både entreprenörsdrivet och bygger på innovation och forskning, säger Sibel Wolff, marknadschef Urban Deli.

My Foodie finns på Urban Deli Sveavägen, Sickla, Nytorget, Centralstationen och Åhlens City från och med 1 juni och kostar 29 kr per flaska och kommer att finnas i Stockholm endast på Urban Deli fram till vecka 38.

Previous Post Next Post

You Might Also Like