Nu har Valios mjölkfria produkter kommit!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Valio lanserar nu en helt ny serie med krämiga och goda havrenyheter: Valio Oddlygood gurtar och Valio Oddlygood havredryck. De helt mjölk- och laktosfria nyheterna öppnar upp för ännu fler att njuta av Valios goda produkter.

I Oddlygood serien ingår gurtar – i enkilosförpackning med smakerna Vanilj och Hallon samt i 150 gramsbägare med smakerna Mango och Hallon, samtliga tillverkade med nordisk havre.

– Genom marknadsanalys, undersökningar och i direkt dialog med våra konsumenter, vet vi att fler och fler efterfrågar växtbaserade alternativ som är både smakrika och näringsriktiga. Vi är idag störst på laktosfritt på den svenska marknaden och våra goda smaker uppskattas av många. Med lanseringen av Oddlygood kan nu ännu fler njuta av Valios goda smak och höga kvalitet, säger Katrine Bendix, kategorichef på Valio.

Oddlygood gurtar och Oddlygood havredryck kommer att finnas till försäljning från och med denna vecka i Sverige. Rekommenderat konsumentpris: 1 kg Oddlygood gurt 29:90 kronor, 150 g Oddlygood gurt-bägare 8:90 kronor och 1 liter Oddlygood havredryck 16:90 kronor.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn