Vegonytt

Nu har Valios mjölkfria produkter kommit!

Valio lanserar nu en helt ny serie med krämiga och goda havrenyheter: Valio Oddlygood gurtar och Valio Oddlygood havredryck. De helt mjölk- och laktosfria nyheterna öppnar upp för ännu fler att njuta av Valios goda produkter.

I Oddlygood serien ingår gurtar – i enkilosförpackning med smakerna Vanilj och Hallon samt i 150 gramsbägare med smakerna Mango och Hallon, samtliga tillverkade med nordisk havre.

– Genom marknadsanalys, undersökningar och i direkt dialog med våra konsumenter, vet vi att fler och fler efterfrågar växtbaserade alternativ som är både smakrika och näringsriktiga. Vi är idag störst på laktosfritt på den svenska marknaden och våra goda smaker uppskattas av många. Med lanseringen av Oddlygood kan nu ännu fler njuta av Valios goda smak och höga kvalitet, säger Katrine Bendix, kategorichef på Valio.

Oddlygood gurtar och Oddlygood havredryck kommer att finnas till försäljning från och med denna vecka i Sverige. Rekommenderat konsumentpris: 1 kg Oddlygood gurt 29:90 kronor, 150 g Oddlygood gurt-bägare 8:90 kronor och 1 liter Oddlygood havredryck 16:90 kronor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like