Vapiano börjar servera veganska pastarätter

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Restaurangkedjan Vapiano (som i dagsläget har 8 restauranger runtom i Sverige) erbjuder nu veganska gräddiga pastarätter på samtliga restauranger. Istället för grädde på komjölk använder man Oatly’s Imat som är gjord på havre.

– Vapiano ska ha något för alla. Vi är därför mycket glada över att kunna ersätta mjölk och grädde med produkter gjort på svenskt havre till de gäster som efterfrågar det, säger Camilla Seidl, kvalitetschef på Vapiano i Sverige.

Genom att införa Oatly på menyn kan Vapiano erbjuda fler rätter med mycket låg glutenhalt samt laktos- och mjölkproteinfria alternativ. De nya växtbaserade alternativen kostar inget extra och beställs i samband med mat eller dryckesbeställningen.

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn