Världens största köttproducent tar steget in i vegan-branschen

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Att vego inte är en trend utan snarare framtiden (mycket tack vare en ökad medvetenhet) är en sanning som börjar sjunka in även hos de mest inbitna köttälskarna.

För många kom det ändå som en överraskning när köttjätten Tyson Foods nyligen köpte 5% av företaget Beyond Meat. Men förklaringen till varför världens största köttproducent investerar i ett företag som vill erbjuda bättre, miljövänligare och billigare alternativ till kött, är egentligen ganska enkel.

beyond-meat-burger-ft-blog1016

”Det har blivit uppenbart att folk börjar avstå från kött och mejeriprodukter och välja veganska alternativ som är vänligare mot miljön och hälsan, så djurindustrin måste nu diversifiera sig för att inte hamna efter”, säger Ingrid Newkirk, ordförande för djurrättsorganisationen PETA.

Källa: World animal news

 

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn