Vegan Soul Train öppnar kiosk!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

När Vegan Soul Train började rulla på Stockholms gator blev det snart en dundersuccé, och folk reste långväga för att få smaka på deras prisbelönta mat.

Nu kommer att stänga ner sin food truck i sommar… för att istället öppna en kiosk!

Kiosken kommer att heta Fire and Ice och det blir samma goda burgare och glass som serveras, fast nu i en kiosk på Tantogatan 85, Stockholm. Förutom glass blir det alltså även veganskt fusk-kött av tre olika slag: pulled chicken, hamburgaren Mike Tyson och fiskburgaren Pamela Anderson (en ”snygg sexig burgare som smakar hav”).

– All utrustning är helt ny så att den aldrig varit kontakt med animalier. Det känns rätt, allt ska vara korrekt, säger grundaren Bart Brolin.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn