Veganboxen November – Smygtitt!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Nu börjar det närma sig november, och det betyder att vi snart skickar iväg nästa snackbox!

Vill du ha en spoiler? I novemberboxen hittar du bland annat Hoots snacks, ett slags snacks som är väldigt svårt att beskriva för den som inte smakat dem, men ”knaprigt och underbart gott” tycker vi är allt som egentligen behöver sägas!

Dessa var en riktig hit på VegFest i England, och i synnerhet bacon-smaken var en som många favoriserade. Är det inte fantastiskt att man nu kan njuta av baconsmak på ett vegovänligt sätt!

Du kommer även att få smaka på de nya knallrosa kokosflingorna med smak av hallon från Inspiral, och en riktigt smarrig proteinbar med chokladknappar och apelsinsmak. Kan det bli bättre? Ja det kan det, för det finns ännu mer smaskens som väntar!

veganboxen.nov15

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn