Veganska Alla hjärtans dag tips!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Behöver du lite inspiration till alla hjärtans dag? Vi delar med oss av mumsiga tips och förslag på gåvor för en vegansk Alla hjärtans dag!

Skäm bort med Vegobox 

Att ge bort en prenumeration på Vegobox snackbox är alltid uppskattat, vem vill inte få en box fylld till bredden med veganska godsaker varje månad!

Bjud på chokladiga recept

Avsluta middagen med en chokladig efterrätt – vi listar flera goda veganska recept här.

Ge bort veganska snacks i Rosa tema

Rött och rosa är såklart färgen som associeras mest med Alla hjärtans dag, så varför inte göra en kul grej av det och ge bort en present i rosa tema?

Här har ni lite smarriga veganska tips.

Lyxa till med Vegobox Beatuy box

Vegobox Beauty box bjuder på spännande veganskt cruelty-free smink, hudvård och skönhetsprodukter varje månad (genomsnittvärde 500kr), perfekt för de som älskar att hitta nya skönhetsfavoriter.

Bjud ut på vegansk restaurang

Att gå ut och äta gott är kanske det mest traditionsenliga förslaget, men var ska man gå som vegan? Idag finns det massor av restauranger som erbjuder veganska rätter, enklast hittar du dem på

veganistan.se eller happycow.org

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn