Vegansk julmarknad kommer till Manchester

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

En traditionell jul är långt från vegovänlig, och som vegetarian och vegan väljer man ibland att hoppa över julfestligheter som julmarknader när det ändå inte finns något där att äta.

Men nu äntligen börjar det ändra sig, och i Manchester ska man i år hålla en helt vegansk julmarknad!

Bageriet Nicely Kitchen står som arrangör för den första veganska julmarknaden som hålls på Altrincham Football Club söndagen den 11:e december.

veganDe utlovar ‘compassion and creativity’ vid varje stånd, och du kommer bland annat kunna få smaka på mat från Mex It Up; Pimpin’ Pancakes, Vegan Pizza Co, Peacock & Juno, Vork Pie, Stuff by Schmew, Raw Bake Station, A Kind Mama och The Wandering Chef.

Dessutom kommer det att finnas en bar med veganvänlig glögg, och du kan även shoppa djurvänliga julklappar som skönhetsprodukter, hudvård och handgjorda smycken.

Eventet hålls från 12–18 och kostar £3 i dörren.

Så om du har vägarna förbi England eller hittar en av de många superbilliga flygbiljetter är den här marknaden definitivt något som bör sättas upp på att-göra-listan, och vi får hoppas att det arrangeras något liknande i Sverige snart också!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn