Recept

Vegansk nyårsmeny

Vegansk nyårsmeny

Här har vi samlat ihop en blandning goda recept att servera vid nyår, med allt från matigare huvudrätter och plock/buffémat till sötsaker och desserter.

Hoppas att det smakar!

Sliders

Perfekta att servera som ett matigare småplock på festen, eller så gör du en större burgarversion av dem och serverar som huvudrätt.

Vegansk nyårsmeny

Receptet hittar du här.

Linsfärslimpa

En vintrig lite julig rätt som påminner om färslimpa, och är supergod att servera både med sallad eller kokt potatis. Går bra att förbereda i förväg och sedan baka färdig i ugnen innan servering.

Vegansk nyårsmeny

Receptet hittar du här.

Naanpizza

Förbered degen i förhand, sedan är det bara att steka upp dem i en torr stekpanna (eller grilla om du har den möjligheten) och sedan på med toppingen så är det klart! Enklare än pizza helt klart.

Vegansk nyårsmeny

Receptet hittar du här.

Vegansk lasagne

Det härliga med lasagne är att du kan göra den i god tid innan maten ska serveras och hålla den varm på låg värme i ugnen. Lasagne blir ju faktiskt bara godare om den får stå en liten stund och låta smakerna utvecklas.

Kolla in dessa olika veganska lasagne recept.

Quesadillas med bönor

Förbered fyllningen på förhand och värm upp det lite snabbt innan du brer det över tortillabröden så har du riktigt goda krispiga tortillas redo på minuten!

Receptet hittar du här.

Vegansk Cheesecake

Den här cheesecaken är uppskattad av många och går jättebra att förvara i kylen över natten så att du slipper göra den på nyårsafton.

Receptet på vegansk cheesecake hittar du här.

Lyxig vegansk kladdkaka

Kladdkaka går hem hos så gott som alla, men det här är inte vilken kladdkaka som helst – den här är extra chokladig då den är gjord med äkta choklad, och ter sig utmärkt att göra dagen innan eller på morgonen för att spara tid.

Receptet på vegansk kladdkaka hittar du här.

Avokadobrownies

Dessa brownies är inte bara underbart goda, de är även glutenfria och faktiskt ännu godare att äta kalla då de får en krämig fudgeliknande konsistens. Du kan alltså förbereda dem redan dagen innan så att det blir mindre att göra på nyårsafton.

Receptet hittar du här.

Cupcakes

Förbered muffinsen och frostingen på morgonen, spritsa dem en stund innan servering och så har du världens piffigaste nyårsbakesler att skryta med!

Receptet på veganska cupcakes hittar du här.

Italiensk citronkaka

Den här saftiga citronkakan har blivit enormt uppskattad, och går att förbereda på morgonen så att du slipper hålla på under kvällen.

Receptet hittar du här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like