Vegansk paj – 6 matiga pajrecept

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Matiga pajer passar alla möjliga sorters tillfällen, från vardag till fest – men hur gör man en vegansk paj utan äggstanning?

Det finns flera olika sätt att göra helt veganska pajer, och vi har samlat ihop några riktigt goda varianter att kolla in…

Vegansk frittata

Frittata är lite som en paj utan pajskal, eller som en slags ugnsomelett. Riktigt god att äta som den är till brunch eller med en lätt sallad som en rätt i sig självt. Servera varm då den är godast så. Gjord på endast en handfull ingredienser, och helt fri från ägg och andra animalier som ofta finns i just dessa sorters pajer.

Detta och över 70 andra smarriga veganska och superenkla recept hittar du i den nya kokbokben ”Världens enklaste vegomat!” av Sofia von Porat – du kan kolla in denna veganska kokbok här.

Glutenfri vegansk paj med kikärtor

Receptet hittar du här.

Filopaj med rödbetor och cashewfyllning

Receptet hittar du här.

Skogspaj med tomat och svamp

Receptet hittar du här.

Vegansk Shepherd’s pie

Receptet hittar du här.

Spenatpaj med tofustanning

Recept här.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn