Vegonytt

6 Veganska Adventskalendrar 2020

Nu är det dags att införskaffa sig årets julkalender/rar, och vi har samlat ihop några riktigt smarriga veganska alternativ att välja och vraka bland!

Pure Joy Lyxpraliner

En riktig adventskalender med 24 st handgjorda och handmålade praliner.  Slappna av och unna dig härliga praliner varje dag fram till Jul! Pure Joy samlar sina favoriter och tar fram nya smaker (bl.a. saffran, äppelpaj, dammsugare, morotskaka, mandel och vanilj). Som vanligt använder de riktiga frukter och bär för att göra sina fyllningar. Chokladen är ekologisk och är utan palmolja.

Pris: 415kr

Finns här.

Chokladfabrikens julkalender med mörk choklad

Bakom varje lucka finns Chokladfabrikens goda mörka choklad. Ett roligare sätt att börja dagen. I år är det inte enbart mörk choklad utan rutorna är smaksatta med rostade hasselnötter, kardemumma, flingsalt, mandel och torkade körsbär.

Varje lucka i kalenderna har spritsats för hand utav en av deras konditorer, och kalendern är designad av Studio Lisa Bengtsson som är en välkänd designer av tapeter, kuddar, posters mm.

Pris: 199kr.

Finns här.

Moo Free kalender med ljus mjölkfri choklad

Den här julkalendern från Moo Free är en vegansk variant av de mer vanliga julkalendrarna, fast med helt mjölkfri ljus choklad istället för mjölkchoklad. Omtyckt av såväl vuxna som barn.

Pris: 99kr

Finns här.

Vegan Delights Pralinkalender

Pris: 349kr

Finns här.

Vegansk Popcorn kalender

Joe & Seph’s veganska popcorn-kalender öppnas upp som en bok och innehåller 24 luckor med handgjorda, prisvinnande och karamelliserade popcorn i olika smaker. Här får du bland annat mumsa i dig Joe & Seph’s populära smaker Vegan Salted Caramel och Vegan Toffee Apple & Cinnamon, samt nya, exklusiva smaker. En fantastisk, veganvänlig julkalender till alla popcorn-älskare

Pris: 379kr

Finns här.

Plamils VITA chokladkalender

Pamil SoFree VITchokladkalender är fylld med 24 smarriga små mjölkfria chokladbitar tillverkade av en blandning av kakaosmör, socker och rismjöl. En lucka för varje decemberdag fram till julafton. Julkalendern innehåller vita bitar av ekologisk vit choklad.

Pris: 119kr

Finns här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like