GoGreen lanserar fler veganska färdigrätter

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Nu lanserar GoGreen två nya veganska färdigrätter som gör det ännu enklare att äta vegansk mat på jobbet eller när man är på språng.

– Trenden är tydlig: vi svenskar vill äta mer vegetariskt, särskilt på lunchen. Därför känns det fantastiskt roligt att lansera två nya, spännande rätter som är ett enkelt och smakrikt lunchval oavsett om man är vegan, vegetarian eller lunchetarian, säger Emelie Levall, Nordic Brand Manager på Lantmännen.

De nya färdigrätterna värms i mikron på bara tre minuter och kommer i en smart förpackning som ger ifrån sig ett pip-ljud när rätten är färdig att ätas.

–          Chickpeas Tikka Masala är en smakrik kikärtgryta med pumpa, vitkål och blomkål smaksatt med ingefära, koriander och Tikka Masala-kryddor som väcker liv i smaklökarna.

–          Asian Bean & Coconut Bowl är en asiatiskt inspirerad bowl med kokosmjölk, grönkål, bönor och matkorn, smaksatt med chili och sesamolja.

GoGreens veganska färdigrätter finns i butik från vecka 14. Rekommenderat pris cirka 59,90 kronor.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn