Veganska rätter bland de mest googlade matorden 2016

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Att vegansk mat har stått i strålkastarljuset i år märks på flera sätt, inte minst i vad svenskarna har googlat. Det vi googlar mest ger ju en ganska bra uppfattning om vad som finns på nyhetsagendan.

Bland de topp 10 matord som svenskarna sökt på mest ligger ”vegetarisk mat” allra högst upp, och veganska pannkakor slinker in på åttonde plats vilket vi tycker är fantastiskt skoj. Även hummus och sötpotatispommes kom med!

Ytterligare ett veganskt sökord som vi tycker är fantastiskt är frågan ”Varför är kött dåligt för hälsan?” vilket tyder på att allt fler börjar ifrågasätta sina matvanor.

Här är listan på de mest söka matorden:

1. Vegetarisk mat
2. Rabarberkladdkaka
3. Halloumi stroganoff
4. Kesobröd
5. Semmelkladdkaka
6. Äppelmos
7. Hummus
8. Veganska pannkakor
9. Oreo cheesecake
10. Sötpotatis pommes frites

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn