Veganska röror från Quorn

Quorn lanserar två nya veganska röror, eller spreads, som de också kallas – Chicken Curry Style som ersättning för kycklingröra med curry, samt Tuna Style som ersättning för tonfiskröra. Rörorna passar på mackan, i salladen eller till bakad potatis.

– Vårt mål är produkter som gör det enkelt att välja vego i vardagen, och våra nya spreads är perfekta till snabba och goda måltider, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

Nyheterna kommer ut i svenska butiker i september och redan nu finns de på ICA. De är veganska och kommer finnas i vegosektionen i kylen tillsammans med Quorns växande kylda sortiment.

Quorn Vegan Spread – Chicken Curry Style är vegansk, en förpackning innehåller 125 g och den kommer ut v36 i kyldiskarna hos ICA. Cirkapris 25,95 kr.
Quorn Vegan Spread – Tuna Style är vegansk, en förpackning innehåller 125 g och den kommer ut v36 i kyldiskarna hos ICA och Axfood. Cirkapris 25,95 kr.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn