Veganska semlor – 5 galet goda varianter

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Sugen på att baka egna semlor? Eller kanske känner du dig äventyrlig och vill testa lite nya semmelvarianter? Vi har samlat fem olika veganska recept på semlor i alla dess former, från semmelwraps och semmelmuggkaka till klassiska semlor och semmelmuffins.

Klassiska semlor

Vem kan motstå en saftig klassisk semla? Som vegan behöver man inte alls vara utan dessa godingar, det går alldeles utmärkt att baka veganska semlor – receptet hittar du här.

Semmelmuffins

Luftiga mjuka muffins med kardemumma, mandelmassa och grädde på toppen? Ja tack! Perfekt för dig som vill baka semlor men inte tycker om att baka med jäst, eller helt enkelt redan förätit dig på det söta brödet – receptet hittar du här.

Semmelkladdkaka

Kladdkakan och semlan är två av det svenska folkets mest älskade efterrätter, så det känns ju rätt naturligt att kombinera dem och få det bästa av båda – receptet hittar du här.

Semmelwraps

Semlor kanske inte är det första man äter en söndagsmorgon – men semmelwraps däremot… receptet hittar du här.

Banana split semlor

När man ändå är igång med att hitta på nya intressanta variationer på veganska semlor, varför då inte gå helt ”bananas”! Skämt åsido, dessa banana split semmel-skapelser från Vegomagasinet ser ju fantastiskt goda ut – receptet hittar du här.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn