Vegonytt

Veganska Unbakery på Wayne’s Coffee

Waynes Coffee har den senaste tiden utökat sitt veganska sortiment rejält, med veganska luncher med Oumph och veganska drycker som rödbetslatte.

Nu har de valt ut Unbakery som leverantör för alternativet för en hälsosam fika.

Unbakery, som med sina 5 år är ett betydligt yngre företag, tillverkar veganskt fika som är helt fritt från raffinerat vitt socker och mjöl, med fokus på växtbaserade och näringsrika ingredienser.

  • För oss på Unbakery är det naturligtvis en stor ära att få leverera till Waynes Coffee, som till exempel häromåret blev utsedda till årets franchise-kedja på grund av sitt arbete med hållbarhet. Men samtidigt är det helt logiskt, eftersom vi delar synen på kvalitet, värdegrund och omsorgen för hållbarhet – både den miljömässiga och den mänskliga, säger en påtagligt stolt Malin Hernström, grundare Unbakery.

Första ordern är redan lagd, och inom ett par veckor kommer Unbakerys produkter att finnas på samtliga Waynes Coffee i Norden.

Unbakery har tagit fram ett sortiment av bakverk som endast kommer att finnas tillgängliga på Waynes Coffee.

– Bakverken kompletterar vårt befintliga sortiment, och vi tror att det kommer att uppskattas av flera olika typer av gäster. Att Unbakery var så tillmötesgående och var villiga att ta fram bakverk tillsammans med oss gjorde hela processen mycket lättarbetad, inflikar Hans Granholm, produktutvecklare på Waynes Coffee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like