Vegonytt

VegMe lanserar nya vego-produkter

Det svenska företaget VegMe vill inspirera till att grilla mer grönt i vår och sommar och lanserar nu tre nya veganska produkter i sitt sortiment: Seaweed-burgare, BBQ-burgare, och Vegobullar, samtliga är mjölk-, ägg- och glutenfria. Till detta presenterar även VegMe ett av Sveriges mest sålda livsmedel i en helt vegetarisk variant – en ägg-, mjölk- och glutenfri Bearnaise-sås.

– Det är alltid roligt att vara först ut med unika innovationer inom den vegetariska kategorin! Vår Seaweed-burgare är smaksatt med alger från den svenska västkusten. Genom en egenutvecklad process har vi sen förädlat den svenska sockertången och kombinerat den med utvalt sojaprotein och svarta bönor från Europa. Resultatet blir en ljuvlig och saftig algburgare, full av Seamami-smak, säger Linda Öhman, Marknadschef på VegMe.

VegMes produkter säljs idag på ICA, Coop, Hemköp, Willys och City Gross samt hos restauranggrossisterna Martin & Servera, Menigo och Grönsakshallen Sorunda.

Seaweed-Burgare
Saftiga vegoburgare gjorda av proteinrik bönmix och havsalger från den svenska västkusten.

Rekommenderat pris: cirka 49,90 SEK

BBQ-Burgare
Extra saftiga vegoburgare med härlig BBQ- smak, perfekt för grill eller stekpanna.

Rekommenderat pris: cirka 49,90 SEK

Vegobullar
Små, runda och saftiga vegobullar. En smakrik klassiker för både stora och små. Under grilltider går det utmärkt att trä bullarna på grillspett.

Rekommenderat pris: cirka 29,90 SEK

Bearnaise-sås
Ett av Sveriges mest sålda livsmedel finns nu i en helt vegetarisk variant som har vispats med ballongvisp för att bli extra fluffig och lätt i sin konsistens. Bearnaise-såsen är utan citronsyra, konserveringsmedel och är även helt ägg-, mjölk- och glutenfri.

Rekommenderat pris: cirka 29,90 SEK

Previous Post Next Post

You Might Also Like