VegMe lanserar två veganska burritos på 7-eleven

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Det svenska företaget VegMe har nu, tillsammans med 7-Eleven, tagit fram två helt nya vegetariska burritos som grillas på beställning och säljs över disk i närbutikskedjans butiker.

– Vi är jätteglada över att kunna addera en helt ny växtbaserad proteinkälla till vårt snabbmatsutbud. Vi har sett en starkt växande efterfrågan på helt vegetariska alternativ, så samarbetet med VegMe känns helt rätt i tiden, säger Fredrik Edin, produktchef på Reitan.

För den som vill ha ett vegetariskt to go-alternativ finns VegMes burritos i två spännande smaker. Mexican burrito är en smakrik rulle med VegMes tacofärs, bönmix, chunky salsa, ananas och VegMes veganska aioli. Pulled burrito innehåller VegMes möra pulled, smörgåsgurka, picklad rödlök, Julienne mix och VegMes aioli. Båda alternativen serveras i grillat tortilla-bröd.

Mexican burrito
VegMes tacofärs i grillat tortillabröd tillsammans med bönmix, chunky salsa, ananas och VegMes veganska aioli.

Pris: 49 SEK

Pulled burrito
VegMes möra pulled tillsammans med smörgåsgurka, picklad rödlök, Julienne mix och VegMe aioli i ett grillat tortilla-bröd

Pris: 49 SEK

Finns ute i butik nu.

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn