Vegobox lanserar vego-butik – Vegobox Favoriter!

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

Ganska nyligen bar vi våra läsare att fylla i en enkät för att hjälpa oss att göra Vegobox ännu bättre, och en av de mest efterfrågade önskningar var en webbshop. Vi har lyssnat, och idag kan jag med glädje meddela att vi har lanserat vår webbutik: www.vegobox.com/butik

Butiken heter Vegobox Favoriter och kommer att vara fylld med våra favoritprodukter, en del som har varit med i boxar under årens gång, men även nya produkter som vi har hittat och älskar (mycket som inte finns i Sverige).

Till att börja med har vi ett sjuttiotal produkter, men kommer att fylla på med fler och fler spännande produkter allt eftersom efterfrågan ökar. Om det finns några produkter som du gärna vill att vi tar in, hör av dig så ska vi se vad vi kan göra. 🙂

Välkommen!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn