Vegospett kommer till butik

Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara – lås mer.

I april kommer nya spännande vegokötts-färdigrätter ut i ICA-butiker över hela landet, från de svenska tillverkarna iFood.

iFood har redan nu ett par rätter på vissa utvalda ICA-butiker, och i april lanseras även tre olika BBQ-spett i konsumentförpackning. Samtliga spett är helt veganska. Spetten är sojabaserade och kommer finnas i smakerna Whiskey & Red Pepper, Mango & Smoked Sweet Chili samt Malaysian Curry.

”Alla kryddor, som koriander och basilika, ska vara färska”, säger Christer Ridderheim, delägare i iFood, och menar även att de har försökt få fram en produkt som har ett tuggmotstånd och behåller strukturen när man tillagar det.

Ska bli spännande att prova!

Lämna ett svar

Your e-mail address will not be published. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vegobox använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn