Vegonytt

Wayne’s Coffee lanserar nytt vegosortiment!

Tidigare i år blev Espresso House vegovänligt när deras kokosbollar äntligen blev helt veganska, och nu får veganer ytterligare en cafékedja de kan hänga på. Under hösten lanserar nämligen Waynes Coffee en helt ny serie med veganvänliga produkter!

Den nya serien har en tydlig hälsoinriktning med ingefärs- och gurkmejsshots, rawbollar i tre olika smaker (hallon, lakrits och gojibär) och Acaibowls med granola. De ska även ha två varma drycker framtagna av bloggaren och kokboksförfattaren Marita Karlson: en koffeinbri rödbetslatte gjord på kokosmjölk, kanel och rödbetspulver, samt en kaffe gjord på rå kakao, hanmpaprotein och kokosolja.

waynes

– Vi vill underlätta för våra kunder att göra hälsosamma och medvetna val och bidra till ett mer hållbart samhälle, säger Daniel Nordström, produktutvecklingschef på Wayne’s Coffee, och menar att den nya serien ligger helt i linje med företagets ambition om att erbjuda något för alla – oavsett livsstil.

_mg_7569-preview

– Det är verkligen roligt att en aktör som Wayne’s Coffee, som finns på så många orter i landet, har valt att satsa på en serie hälsosamma produkter och det har varit mycket spännande att få vara delaktig i den processen. De varma dryckerna jag har tagit fram är fullproppade med nyttigheter som vitaminer, mineraler, antioxidanter och aminosyror, säger Marita Karlson.

Produkterna lanseras på samtliga Wayne’s Coffee i Sverige med början i höst.

Previous Post Next Post

You Might Also Like